Delta i konkurransen http://lissis.blogg.no/1327308198_konkurranse_jeffrey_c.html , Jeffrey Campbell skoo e premien, HYL!
Hei! Tenkte å fortelle kort om meg selv, siden mye har forandret seg siden sist.

Eg er då blitt 19 år (daah), og jobber fast på SPAR. Tok et jobbeår i år, godt å slippe skole. MEN, og hadde aldri trodd eg kom til å si dette; eg GLEDER meg til å begynne å studere igjen. Trives veldig godt på SPAR, herlige kollegaer og alt, men trives ikke med å feks jobbe til halv 9 om kvelden, og hele søndager. Så tror studentlivet kommer til å bli fint, var godt med en pause, da får man motivasjonen tilbake. Ellers bor eg fortsatt hjemme, og trives med det :) Planen fremover er jobbing, venner og reising. Første tur er straks i boks, blir Oslo i februar, wii!

Bildet tatt på nyttårsaften, så ganske ferskt! 

 

- Noe spesielt eg skal skrive om?
Sist blogginnlegg var i April faktisk, haha. Fikk plutselig blogglyst, er det fortsatt noen som er innom iblant? Tenkte å begynne igjen, med nytt design, og kanskje nytt skriftsspråk? Er best å skrive på dialekt, men kan kanskje bli litt vanskelig for enkelte å forstå?  Har skjedd masse siden sist, så får forhåndslage noen innlegg. Skal prøve å se hvor lenge eg holder ut denne gangen, hehe.

 

- Dialekt, nynorsk, eller bokmål?
Endelig påskeferie folkens, DEILIG! Denne ferien har eg telt ned til heilt fra vinterferien var slutt. Begynte ferien med litt shopping, innkjøpena kjem litt seinare. Hadde mattetentamen på dagen, og IT tentamen på onsdag, så føle eg fortjene litt ferie no! Gleda meg til neste lørdag, då ska eg åpna påskeegget, blir deilig me litt snop igjen! Snart begynne jo russetie og, masse å gleda seg te! Ska prøva å få tatt mange bra bilde i den tie, kan bli morsomt. I moro ska jentena stryka på russebuksene våre, så e me klare! Bilen e straks ferdig og, blir knall!

 

Denne lørdagen har berre gått med til avslapping, trening og litt vasking. Bra lørdag med andre ord! Resten av kvelden blir tilbringt på sofaen, deilig å slappa av iblant. Ferien kjem til å gå med til akkurat detta; avslapping. + litt kjedelige lekse, men må man så må man!  PS: Kjem forresten med ett tips til sunn lørdagskos om litt, så stay tuned!

 

 

- Ka ska du i ferien ? Ha ein fin kveld folkens, og GOD PÅSKE! :)
Gå inn her for å finn ut kordan du kan få ein Escada rett heim i posten!


Klikk her for å se hvordan du kan få Taj Sunset!
God morgen! Sitt faktisk på skulen, og vente på at den ska begynna, 8.05.. Så hadde visst litt tid til å blogga! Har ganske masse å gjer, både på skule og jobb no for tie, alle tentamena og prøva og driit, skule tar for mykje tid!! Men snart ferdig då, så da blir jo konge. Så derfor da blir litt dårlig med blogging! Men ska prøva å forhåndsskriva noken innlegg, så kanskje eg får til å minst ett om dagen. Høyres da bra ut?

Andre som ELSKE at da går mot vår? Blå himmel, bar asfalt og fuglesang, wiii! Glede meg så fælt til å bli ferdig på vgs, og e SÅ klar for både russetid og sommarferie!! Ska legga ut bilde av litt av russeklena eg har fått seinare idag, vente fortsatt på da fra Russedress. Men ja, innlegg uten meining, trur eg slutte av me ett random bilde fra Tyrkia i Oktober; 

- Ha ein god dag :)

 

 
Wiii, fekk tak i billetta til Rihanna konserten i Bergen :D Satt klar klokko 9, va passe nervøs ja. Men kom gjennom, rett før heila systemet til billettservice krasja, flaks! Så tar me meg Frida og Benedikte, blir superbra!

 

- Fleire som skal på Rihanna ?
Tiril vennen hadde 18 årsdag i helge, og temaet for festen var "I'm glad I'm not". Så var ett par artige antrekk dar ja;
Veldig kjekk kveld, med kjekke folk!

- Våre på kostymeparty før?

Hei! Vart visst ein ganske lang pause fra bloggen, pga dårlig motivasjon etc. Men no ska eg prøva og skjerpa meg! Har fått nytt design igjen, header kjem ettekvart. Flinke Silje Lien som har laga, link oppe til høgre, under "design". Noken så har tips til ka eg ska blogga om? :)

 

- Syns de eg ska begynna å skriva bokmål? Lettare for folk å forstå?
Måtte ta vekk juledesignet no, sammen med all julepynten på rommet. Da nye designet er lånt fra Maria, gratis! Ska berre redigera ferdig litt småting, + header kjem sikkert i løpet av helge, om eg får tatt noken bra bilde.

 

- Ka syns du?

hits