Delta i konkurransen http://lissis.blogg.no/1327308198_konkurranse_jeffrey_c.html , Jeffrey Campbell skoo e premien, HYL!
Hei! Tenkte å fortelle kort om meg selv, siden mye har forandret seg siden sist.

Eg er då blitt 19 år (daah), og jobber fast på SPAR. Tok et jobbeår i år, godt å slippe skole. MEN, og hadde aldri trodd eg kom til å si dette; eg GLEDER meg til å begynne å studere igjen. Trives veldig godt på SPAR, herlige kollegaer og alt, men trives ikke med å feks jobbe til halv 9 om kvelden, og hele søndager. Så tror studentlivet kommer til å bli fint, var godt med en pause, da får man motivasjonen tilbake. Ellers bor eg fortsatt hjemme, og trives med det :) Planen fremover er jobbing, venner og reising. Første tur er straks i boks, blir Oslo i februar, wii!

Bildet tatt på nyttårsaften, så ganske ferskt! 

 

- Noe spesielt eg skal skrive om?
Sist blogginnlegg var i April faktisk, haha. Fikk plutselig blogglyst, er det fortsatt noen som er innom iblant? Tenkte å begynne igjen, med nytt design, og kanskje nytt skriftsspråk? Er best å skrive på dialekt, men kan kanskje bli litt vanskelig for enkelte å forstå?  Har skjedd masse siden sist, så får forhåndslage noen innlegg. Skal prøve å se hvor lenge eg holder ut denne gangen, hehe.

 

- Dialekt, nynorsk, eller bokmål?

hits